Mikro-organismen zijn levende dranken, zoet en gezond. Ze worden gemaakt door probiotische culturen te fermenteren, wat resulteert in een verfrissende, licht koolzuurhoudende drank met weinig calorieën en suiker. Elke drank bevat minder dan 2% suiker, met de eigenschappen van een yoghurt met bifidus en een verfrissende isotone drank, zonder voedingsproblemen die voortkomen uit melkzuur of de vaak toegevoegde suikers en zoetstoffen. We hebben verschillende smaken, zoals citroen-gember, hibiscus, en we kunnen andere smaken bereiden die klanten vragen, zoals kokos, mango,... Deze probiotische dranken worden gemaakt door suiker uit hennep en dadels in water te plaatsen, die worden geconsumeerd door de probiotische culturen. De smaak komt van citroenconcentraat. Licht koolzuurhoudend (de gas die op natuurlijke wijze tijdens de productie ontstaat, als gevolg van fermentatie). Levendige dranken, ongepasteuriseerd, bevatten Lactococcus, Lactobacillus en Bifidobacteria.
Topische oplossing die twee antibiotica combineert: tyrothricine en acetylsulfamide. Het gebruik van deze twee gecombineerde antibiotica maakt een dubbele analgetische en anesthetische werking mogelijk.
Levende micro-organismen zijn dranken die zoet en gezond zijn. Ze worden gemaakt door probiotische culturen te fermenteren, waardoor een verfrissende, licht koolzuurhoudende drank met weinig calorieën en suiker ontstaat. Elke drank bevat minder dan 2% suiker, met de eigenschappen van yoghurt en een verfrissende isotone drank, zonder voedingsproblemen die voortkomen uit melkzuur of de vaak toegevoegde suikers en zoetstoffen. We hebben verschillende smaken, zoals citroen-gember, hibiscus, en we kunnen andere smaken bereiden die klanten vragen, zoals kokos, mango,... Deze probiotische dranken worden gemaakt door suiker uit hennep en dadels in water te plaatsen, die door de probiotische culturen worden geconsumeerd. De smaak komt van citroenconcentraat. Licht koolzuurhoudend (de gas die op natuurlijke wijze tijdens de productie ontstaat als gevolg van fermentatie). Levende dranken, ongepasteuriseerd, bevatten Lactococcus, Lactobacillus en Bifidobacteria-stammen. Een van de dranken bevat natuurlijke antioxidanten (olijfpolyfenolen) door het toevoegen van olijfsap.
Levende micro-organismen zijn dranken die zoet en gezond zijn. Ze worden gemaakt door probiotische culturen te fermenteren, waardoor een verfrissende, licht koolzuurhoudende drank met weinig calorieën en suiker ontstaat. Elke drank bevat minder dan 2% suiker, met de eigenschappen van yoghurt en een verfrissende isotone drank, zonder voedingsproblemen die voortkomen uit melkzuur of de vaak toegevoegde suikers en zoetstoffen. We hebben verschillende smaken, zoals citroen-gember, hibiscus, en we kunnen andere smaken bereiden die klanten vragen, zoals kokos, mango,... Deze probiotische dranken worden gemaakt door suiker uit hennep en dadels in water te plaatsen, die door de probiotische culturen worden geconsumeerd. De smaak komt van citroenconcentraat. Licht koolzuurhoudend (de gas die op natuurlijke wijze tijdens de productie ontstaat als gevolg van fermentatie). Levende dranken, ongepasteuriseerd, bevatten Lactococcus, Lactobacillus en Bifidobacteria-stammen. Een van de dranken bevat natuurlijke antioxidanten (olijfpolyfenolen) door het toevoegen van olijfsap.